Βήματα μηχανικής κατεργασίας CNC εξαρτημάτων ακριβείας

- 2022-08-16-

ΣανCNCκατασκευαστής επεξεργασίας εξαρτημάτων ακριβείας, ας μιλήσουμε για τα βήματα της κατεργασίας εξαρτημάτων ακριβείας CNC.

CNC machining services

(1) Στάδιο αδροποίησης. Τα περισσότερα από τα δικαιώματα μηχανικής κατεργασίας ανασκάπτονται για κάθε επιφάνεια μηχανικής κατεργασίας και το πρότυπο για τη μηχανική κατεργασία έχει τελειοποιηθεί και το κύριο μέλημα είναι να αυξηθεί η παραγωγικότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.
(2) Στάδιο ημικατεργασμένου προϊόντος. Τα ελαττώματα που μπορεί να εμφανιστούν μετά από πρόχειρη μηχανική κατεργασία, για την προετοιμασία για το φινίρισμα επιφανειών, απαιτούν συγκεκριμένη ακρίβεια μηχανικής κατεργασίας, εξασφαλίζουν κατάλληλο όριο φινιρίσματος και πλήρη δευτερεύουσα κατεργασία επιφάνειας.
(3) Το στάδιο φινιρίσματος. Σε αυτό το στάδιο, η υψηλή ταχύτητα κοπής, η μικρή τροφοδοσία και το βάθος κοπής χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση του περιθωρίου φινιρίσματος που απομένει από την προηγούμενη διαδικασία, έτσι ώστε η επιφάνεια χύτευσης των εξαρτημάτων αλουμινίου ακριβείας να πληροί τις τεχνικές απαιτήσεις του σχεδίου.
(4) Το στάδιο φινιρίσματος. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μείωση της τιμής της τραχύτητας της επιφάνειας ή την ενίσχυση της επεξεργασμένης επιφάνειας, χρησιμοποιείται κυρίως για κατεργασία επιφανειών με υψηλή τραχύτητα επιφάνειας (raâ¤0,32μ¼m).
(5) Στάδιο κατεργασίας εξαιρετικά ακριβείας. Η ακρίβεια κατεργασίας είναι 0,1-0,01 Μ¼m και η τιμή τραχύτητας επιφάνειας raâ¤0,001Μ¼m. Οι κύριες μέθοδοι επεξεργασίας είναι η κοπή ακριβείας, η λείανση λεπτού καθρέφτη, η λείανση ακριβείας, η στίλβωση κ.λπ.