Η Ningbo Youlin θα σας παρουσιάσει τι είναι η διαδικασία σφράγισης

- 2022-05-27-

Η Ningbo Youlin θα σας παρουσιάσει τι είναι η διαδικασία σφράγισης

Ο έγκυρος ειδικός στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης -Ningbo Youlin Trading Co., Ltd.θα σας παρουσιάσει τι είναι η τεχνολογία σφράγισης σήμερα.
Η σειρά προηγμένων υπηρεσιών διαδικασιών μας εκπροσωπείται απόΒαθιά εξαρτήματα σχεδίασης, Μεταλλικά μέρη σφράγισης, καιProgressive Die Stampingέχουν γίνει βιομηχανικά μοντέλα και οι αγοραστές είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν.
Η επεξεργασία σφράγισης είναι μια τεχνολογία παραγωγής εξαρτημάτων προϊόντος με συγκεκριμένο σχήμα, μέγεθος και απόδοση μέσω της ισχύος συμβατικού ή ειδικού εξοπλισμού σφράγισης, έτσι ώστε το φύλλο να υπόκειται άμεσα σε δύναμη παραμόρφωσης στο καλούπι και να παραμορφώνεται. Το υλικό φύλλου, το καλούπι και ο εξοπλισμός είναι τα τρία στοιχεία της επεξεργασίας σφράγισης. Η σφράγιση είναι μια μέθοδος επεξεργασίας ψυχρής παραμόρφωσης μετάλλων. Ως εκ τούτου, ονομάζεται ψυχρή σφράγιση ή σφράγιση φύλλων, ή εν συντομία σφράγιση. Είναι μια από τις κύριες μεθόδους επεξεργασίας μεταλλικών πλαστικών (ή επεξεργασίας υπό πίεση) και επίσης ανήκει στην τεχνολογία μηχανικής διαμόρφωσης υλικού.